Grip op uw Maatschappelijke bijdrage

In deze tijd waar het leveren van een relevante Maatschappelijke bijdrage als onderneming, steeds vaker als relevante meerwaarde wordt gezien is inzicht essentieel. 

WIZZR-BIZZ is speciaal ontwikkeld voor organisaties die bovenregionaal of landelijk contracten voor de overheid uitvoeren en hierbij een Social Return verplichting hebben. Iedere opdrachtgever; gemeente, provincie, Rijksoverheid heeft andere SR voorwaarden of wil een specifieke invulling hiervan. Dat vraagt een flexibel en dynamisch systeem dat je helpt, grip te houden over je verplichtingen en een aantoonbare meerwaarde kan leveren naar je klanten. WIZZR-BIZZ is speciaal hiervoor ontwikkeld, mede op basis van input vanuit het bedrijfsleven.

Waarom WIZZR-BIZZ?

 • Direct inzicht in de totale Maatschappelijke Waarde van de organisatie op het gebied van personeel, sociale inkopen en aan relevante maatschappelijke projecten waaraan de organisatie een bijdrage levert.
 • Gedurende de contractperiode 24/7 duidelijk inzicht in de waarde van de SR verplichtingen en in de resultaten die worden ingevuld op het contract(en).
 • Met WIZZR-BIZZ haalt u optimaal rendement uit de Maatschappelijke Waarde van de organisatie bij het verantwoorden naar de opdrachtgevers.
 • WIZZR-BIZZ nivelleert alle verschillende verantwoordingseisen van de diverse opdrachtgevers naar 3 heldere niveaus; personen, sociale inkopen en MVO projecten, door de inzet van intelligente tabellen. WIZZR-BIZZ presenteert die gegevens die relevant zijn voor de verantwoording op de betreffende opdracht.
 • Door WIZZR-BIZZ in te zetten voor al je Social Return contracten wordt het mogelijk om ook landelijk regie te voeren. Het risico op claims van opdrachtgevers wordt hierdoor uitgesloten.
 • De informatie die wordt opgebouwd in WIZZR-BIZZ kan ook worden ingezet voor diverse, interne en externe doelen; het geeft inzicht in de diverse doelgroepen werkzaam in de organisatie, de realisatie m.b.t. banenafspraken, gegevens voor het sociale jaarverslag, enz. WIZZR-BIZZ is ook een interne kennisbank voor alle goede Social Return invullingen voor toekomstige aanbestedingen.
 • Besparing; het gebruik van WIZZR-BIZZ levert een bewezen (tijds)besparing op in personele inzet van circa 0,2 fte. Dit is gebaseerd op een taakstelling waarbij een medewerker de regie en registratie moet uitvoeren op verschillende contracten met verschillende opdrachtgevers en verantwoordingsmethodieken, op verschillende formats. Bij een combinatie van landelijke regie en uitvoering op lokaal niveau kan WIZZR-BIZZ nog meer efficiëntie opleveren.

WIZZR-BIZZ

Zorg voor grip op de Social Return verplichtingen van uw organisatie. Naast het inzicht in deze verplichtingen, brengt WIZZR-BIZZ ook de maatschappelijk waarde van een organisatie in beeld. Van de diverse doelgroepen in het personeelsbestand, tot de sociale inkopen en MVO projecten. 

Adresgegevens

Provijf B.V.
T.T. Vasumweg 122 - 124
1033 SH Amsterdam
info@provijf.nl

Contactpersonen

 • Maikel van Doveren

  Marketing & Sales
  06 5490 7693
 • Jeroen Prins

  Marketing & Sales
  06 1324 2514
 • Jasper ten Hoonte

  Regie & Procesbewaking