WIZZR-BIZZ: Grip op uw Maatschappelijke bijdrage!

In deze tijd waar het leveren van een relevante Maatschappelijke bijdrage als onderneming, steeds vaker als relevante meerwaarde wordt gezien is inzicht essentieel. WIZZR-BIZZ zorgt voor grip op Social Return verplichtingen van organisaties. 

Naast het inzicht in deze verplichtingen, brengt WIZZR-BIZZ ook de maatschappelijk waarde van een organisatie in beeld. Van de diverse doelgroepen in het personeelsbestand, tot de sociale inkopen en MVO projecten.

WIZZR-BIZZ is speciaal ontwikkeld voor organisaties die bovenregionaal of landelijk contracten voor de overheid uitvoeren en hierbij een Social Return verplichting hebben. Iedere opdrachtgever, gemeente, provincie of Rijksoverheid heeft andere SR voorwaarden of wil een specifieke invulling hiervan. Dat vraagt een flexibel en dynamisch systeem dat je helpt, grip te houden over je verplichtingen en een aantoonbare meerwaarde kan leveren naar je klanten. 

“Met WIZZR zijn we marktleider in Social Return software, WIZZR-BIZZ is een logisch vervolg op WIZZR", aldus Maikel van Doveren SR specialist van Provijf. “WIZZR-BIZZ nivelleert de verschillen in de rapportage verplichting naar de verschillende opdrachtgevers toe. De software is speciaal hiervoor ontwikkeld, mede op basis van input vanuit het bedrijfsleven. De eerste gebruikers reageren dan ook zeer enthousiast!” 

Wilt u weten wat WIZR-BIZZ voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een Demo.

Vooruitlopend daarop kunt u onze WIZZR-BIZZ Flyer alvast downloaden (PDF, 291Kb)

Gepubliceerd op: 07-10-2016

Terug naar overzicht